Hotell Budapest

deluxe-room-budapestMed god beliggenhet og billige overnattingspriser er dette et godt alternativ til ditt Budapest-opphold. Bestilling av hotellet Classic Budapest kan du blant annet gjøre på Budapest Hotell eller direkte på hotellets nettside.

Beliggenhet

Fra Classic Budapest er det kort vei til mange av byens attraksjoner og aktiviteter. I gangavstand finner man Budapest Congress & World Trade Center, Ungarns største og mest moderne kongress- og møtesenter. Fra motorveiene M1 og M7 er det lett å finne frem til hotellet, og det er ikke langt til Budapests bykjerne hvor det finnes gode shoppingmuligheter og mange severdigheter. Det er absolutt anbefalt å ta seg en guidet tur på elva Donau som renner gjennom byen for å lære mer om byens historie og arkitektur. En halvtimes spasertur unna ligger Citadella, et høyreist monument og utsiktspunkt hvor man får en fantastisk overblikk over denne sentral-europeiske byen. For den kulturelle sjel er det verdt å nevne at en liten buss- eller drosjetur tar deg til byens mange museer, som blant annet det ungarske nasjonalmuseet. Budapest er rik på kunnskap og de fleste universitetsområdene ligger bare en halvtime unna.

Rom

Alle hotellets 33r lyse og romslige rom er koselig innredet med gode senger, TV med tv-kanaler og private bad med dusj/badekar. Romstørrelsen varier fra 2 til 4 senger, og barn under 6 år bor gratis dersom de sover i samme seng som foreldre eller foresatte. Barn under 2 år bor helt gratis i barneseng. Andre romfasiliteter inkluderer gratis trådløst internett og aircondition.

Fasiliteter

Hotellet har en frokostsal hvor det serveres frokost hver dag mot et tillegg. Dette hjemmekoselige overnattingsstedet tilbyr en rekke tjenester som vask og stryk av tøy, turistassistanse, bagasjeoppevaring og valutaveksling. Bilutleie finnes på stedet, og for 6 EUR dagen er det mulig å parkere på hotellets parkeringsplass. Hotellet har et lite lokale hvor det er mulig å arrangere små møter eller selskaper. I hotellbaren kan man spille biljard, dart eller nyte noe godt å drikke.