Club Quarters, Trafalgar Square

TS ExteriorSkal du reise til London og ønsker å bo så sentralt som overhodet mulig, men alle turistattraksjoner og sentrumsområder bare et steinkast unna? I så fall trenger du ikke lete etter hotell lengre – Club Quarters, Trafalgar Square er hotellet du er på utkikk etter.

Beliggenhet

Club Quarters, Trafalgar Square har nemlig en beliggenhet som er så sentral som den overhodet får blitt. Trafalgar Square er navnet på hovedkjernen i London, selve sentrumsområdet som man kanskje kan kalle for «Downtown». Og hotellet ligger altså midt i smørøyet, med de fleste severdigheter og turistattraksjoner i gangavstand. Dessuten finner du butikker, restauranter, kjøpesentre, gågater og ikke minst et yrende folkeliv såpass nært hotelldøren at du ikke trenger å kaste bort ferien i kollektivtransport. Av eksempler på nærheten til severdighetene, kan vi nevne at det berømte Big Ben ligger en gåtur på 800 meter fra hotellresepsjonen, mens det moderne pariserhjulet London Eye kun ligger 900 meter unna.

Rom

Fasiliteter

Hotellet er en del av et omfattende kompleks med massevis av fasiliteter. Blant annet kan vi nevne egen restaurant, som serverer alle dagens måltider. Frokosten serveres i form av buffé, men dette er som regel ikke inkludert i prisen. Hotellet har også egen bar/lounge med alle rettigheter. Romservice er tilgjengelig for de som ønsker det – døgnet rundt. Utover dette har også resepsjonen døgnåpent, og her kan man bestille ulike tjenester som renseri, vaskeri og lignende. Betjeningen er også behjelpelig med å anbefale turistattraksjoner eller ordne med bestillinger, slik at den totale opplevelsen av tilbudet på Club Quarters, Trafalgar Square er god.