6 anbefalte hotell i Trondheim

Trondheim Leter du etter et bra og anbefalt sted å overnatte i Trondheim? Vi gir deg en enkel oversikt over 6 anbefalte hotell i Trondheim.

P-Hotels Brattøra

På P-Hotels Brattøra bor du både sentralt, bra og rimelig. Hotellet har 3 og en halv stjerne, og en beliggenhet som gjør at det meste av Trondheim kan oppleves til fots. Samtidig er prisnivået hyggeligere enn hva tilfellet er på flere av de øvrige sentrumshotellene. Standarden er også forholdsvis god, med moderne innredet gjesterom.

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu-kjeden har et av de flotteste hotellene i Trondheim, med sitt hotell Royal Garden som ligger like ved utløpet av Nidelven. Hotellet har moderne og luksuriøs stil/standard, med 4 stjerner og massevis av fasiliteter. Det er også et av de største sentrumshotellene i byen, med en beliggenhet som er mer eller mindre optimal for turister.

Quality Hotel Augustin

Også Quality Hotel Augustin er et anbefalt hotell i Trondheim med sentral beliggenhet. Like utenfor hotelldøren finner du blant annet det turistvennlige Trondheim Torg, med utesteder, puber, restauranter og kjøpesentre. Standarden på hotellet er forholdsvis moderne, med 4 stjerner for sin kvalitet og service.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Et moderne sentrumshotell med det meste av fasiliteter, og som har fått 4 stjerner for sin kvalitet og service. Hotellet har dessuten 2 restauranter, og er med sine 400 gjesterom det desidert største hotellet i Trondheim. Beliggenheten er langs havnepromenaden i byen, noe skjermet fra den verste nattestøyen. Har også gode konferansemuligheter.

City Living Schøller Hotel

City-Living-Hotel-SchøllerPå City Living Schøller Hotel bor du både sentralt og rimelig på det som er at byens aller mest populære sentrumshoteller. Det ligger så godt som i hjertet av Trondheim, men samtidig fredelig til ettersom det stort sett er leiligheter og butikker i umiddelbar nærhet. Et prisvennlig 3-stjerners hotell som anbefales for turister i Trondheim.

Best Western Nova Hotell

Best Western Nova Hotell er et sentrumshotell i hjertet av Trondheim. Det ligger like ved byens mest trafikkerte gate, og har det meste av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Det er et familievennlig hotell med 3-stjerners standard, som har et overkommelig prisnivå med tanke på den sentrale beliggenheten.

Se også billige hotell Trondheim for bestilling