4 budsjetthoteller i London

why-london-hero-shotLeter du etter rimelig overnatting i London? Det skjønner vi godt, for den britiske hovedstaden er en svært dyr by å være turist i – også når det kommer til hotell. Men det er faktisk mulig å bo sentrumsnært og billig, noe vi skal vise deg med 4 budsjetthoteller i London som alle koster godt under 1000 kroner/natten for to personer.

Generator Hostel London

Overnatting på et sentrumsnært hotell i London behøver ikke å koste skjorta, noe Generator Hostel London er et godt eksempel på. Dette er et 3-stjerners hotell/vandrerhjem som ligger svært sentralt i hovedstaden, med en avstand ned til sentrumshjertet Trafalgar Square på kun 2,4 kilometer. Hotellet har totalt 214 rom, med fasiliteter som nattklubb, restaurant, gratis wi-fi og mer til. Et perfekt budsjetthotell, spesielt for unge turister som ønsker å bo sosialt og sentralt.

Jubilee

Jubilee er et forholdsvis enkelt hotell med typisk «bed & breakfast» som byr på rimelig overnatting sentralt i London. Avstanden ned til sentrum er på knappe 4 kilometer, og man har berømte Hyde Park like i nærheten. Prisnivået er generelt på godt under 1000 kroner/natten for to personer, og kontinentalfrokost er inkludert i oppholdet. Jubilee er definitivt et godt valg når det kommer til budsjetthoteller i London (3 stjerner).

Pasha

Pasha er et 3-stjerners hotell som ligger i bydelen Camberwell, med en forholdsvis kort avstand ned til sentrum på drøye 4 kilometer. Pariserhjulet London Eye ligger knappe 3 kilometer fra hotellet, og følgelig er beliggenheten nokså sentral. Fasiliteter som dampbad, parkering, takterrasse, spatjenester og frokost tilbys dessuten på hotellet, som er et rimelig og godt valg til budsjetthotell i London.

Clapham Guest House

Clapham Guest House er et mindre hotell/gjestehus i sentrum av London. Overnatting her koster under 400 kroner per person, og selv om rommene holder forholdsvis enkel standard, så er det et romslig hotell med en sentrumsnær beliggenhet. Buckingham Palace ligger bare 4,3 kilometer fra hotelldøren, og avstanden er tilsvarende til det populære varehuset Harrods. Men det er bare åtte gjesterom på dette 3-stjerners hotellet, så her må man være tidlig ute!