De 4 forbrukslånene med lavest rente

sparschweine_richtungForbrukslån er en av de mer populære låneformene i Norge, og med disse lånene kan du bruke pengene på akkurat hva du vil. Det er flere fordeler med slike lån, deriblant at det ikke er nødvendig å stille med sikkerhet for å få et slikt lån. Til gjengjeld så blir derfor rentenivået noe høyt på mange forbrukslån – slik at du vil sammenligne priser før du bestemmer deg for hvilket lån du skal søke om. For å gjøre det enklere for deg skal vi sammenligne de 4 forbrukslånene med lavest rente.

yA Bank

yA Bank er en av få norske banker som har en gjennomsnittlig effektiv rente helt ned på 15-prosenten. For hos yA Bank kan du søke om forbrukslån på inntil 400 000 kroner, og den eksakte renten er 15,85 prosent. Dog gjør vi oppmerksom på at dette bare er en eksempelrente, og at reell rente først fastsettes når din individuelle søknad er vurdert. Uansett så er du nærmest garantert et billig lån hos yA Bank, med en såpass lav snittrente som få andre banker klarer å matche.

Santander

Men heller ikke forbrukslånet fra Santander har en rente som er skremmende høy. I gjennomsnitt er den effektive renten på forbrukslån søkt om hos Santander på 16,33 prosent, noe som slettes ikke er ille. Her er det også muligheter for å få en effektiv rente på under 10 prosent dersom du har økonomien i orden. For øvrig så har ikke Santander noe etableringsgebyr, men relativt strenge søkekriterier som blant annet innebærer en aldersgrense på 25 år. Maksimal lånesum hos Santander er dessuten 350 000 kroner.

Komplett Bank

Søker du om forbrukslån hos Komplett Bank, så får du et meget fordelaktig lån som ikke bare har lav rente. Når det gjelder sistnevnte, så er den for øvrig på habile 16,90 prosent i snitt, og dette er en rente som nesten er upåklagelig. Men den store fordelen med Komplett Bank sitt forbrukslån er at det er meget fleksibelt – her bestemmer du nemlig selv nedbetalingstiden. Det er nemlig ingen fast tidsfrist her, og du kan hver eneste måned selv bestemme om du vil betale avdrag eller bare renter. Kanskje det beste lånet for den som liker fleksibilitet.

Bank Norwegian

bank-norwegian-logoSist på denne oversikten over norske banker som tilbyr forbrukslån med lav rente, finner vi Bank Norwegian. Her kan du søke om å låne inntil massive 500 000 kroner, til en effektiv rente som i snitt ligger på 17,80 prosent. Det er ikke ille, selv om flere av de overnevnte bankene har noe bedre vilkår. Uansett så er den lave aldersgrensen på kun 18 år hos Bank Norwegian en god grunn til å søke her for mange. Videre så har du også en nedbetalingstid på inntil 15 år, som gir rom for en fleksibel nedbetaling av gjelden.

Kilder: Forbrukslånlavrente.com